keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 26 Julai 2010

Tangkak ...

ooo yeah ... esok jijah akan berangkat ke Tangkak .. tapi sebelum tu .. singgah kat opis dulu ... sbb nye nak angkut barang ape semua ... masih ada barang yg belum di pack ...

mengikut jadual .. seminggu la jijah akan berkampung kat sana ... nak kena kasik lecture kat staff la pulak .. biasa jijah je gi kusus .. ni nak kena kasik kusus .. ketaq gak lutot ... hahaha .. tapi rasanya ok dah kot .. memula dulu ye laa ...menggeletar je rasa ..sora pun macam tak terkeluar.... lagipun depa ni semua hebat hebat kooo otai otai belaka .....
jijah saja nak g dari awal .. leh le kenal lebih rapat lagi ... kalo sempat leh gi memantau sekali ... hehehe lagipun .. syurga kain kat Tangkak le ... selain dari Nilai tu ha .. anyway ... awal awal lagi dah muflis .. soo nengok je laaa ... lagipun banting memang dah banyak kedai kain .. murah lagi dari di Nilai sana nun ...
anyway .. harapnya jijah dapat laksanakan tugas dengan baik laa hendaknya ... aaaminn


heheh pinjam gambar mr goo jer ... nanti jijah upload la gambo kat sana kemudian

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky