keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 17 Julai 2010

Tua Vs Muda

 huuuu .. Tua VS Muda

kalo tua ...
semua dia take care ....
tapi muda ...
semua nak kite je caree ... overrr tauuu ..

kalo tua ...
menten cool jerr .. biasa kite majuk .. dia pujuk lerr ...
kalo muda ...
alamak .. sesikit majuk .. sesikit majuk ... (tak sempat kite nak majuk lakkk) .. dah tu siap nak kena pujuk dia lakkk ... (herk sape jantan skang ni?) over tauuu

kalo tua ....
faham situasi kehidupan .. ada turun naik .. ada masa ok .. ada masa tak ok ... understanding n ada timbal balas ...
kalo muda ...
kite jek nak kena paham dia .... dah tu tak sesaboooooooo ... (ada gak makan penampo jepun aku ni kang)

kalo tua ...
senang nak citer .... banyak idea
kalo muda ...
asyik tanya je .. ape nak citer ?? bila nak ni ? bila nak tu ? isk .. ape kena??

pening kepala aku budak ni .... 
.........................................................................................................................

anyway ... apasal budak ni tetiba sooo sensitif lak ?
siap majuk sbb dia kata aku tak layan dia ... tau la dia muda .. tak layak lak kawan ngan aku ...
dia kata kalo siang dia paham laa semua ada keje ... malam takkan aku bz keje gak ??
aik ... aku bukan tumpu satu keje je depan lappy ni ... bukan nak layan dia chatting je sampai tak buat menda lain ... banyak agi nak nengok tauuu ....
layan blog lagi .. layan fesbuk lagi ... layan segala macam lagi maaaaa .....
hmmm bila aku dah sembang ngan dia non stop .. dia lak blaaah ... majuk dahh pulak ...
lantak ko la budak ... ko ngan aku saper ?? tak kuasa aku nak pujuk sehhh ... aku sendiri tak suka merajuk ... soooo ... WHAT EVERRRRR ...



~ It'S OnLy Me ~


weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky