keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 18 Ogos 2010

B.A.N.C.A.U

heheh dugaan seh .. pepagi lagi ada orang YM jijah .. dah tu dia letak lak gambo air bancau ... sodap tuuuuuuu ...
balik arini nak buat lahh ... mesti sedap kann ...
 heheh bancau tu singkatan pada >>> BANDUNG + CINCAU = BANCAU
tapi sebut leklok .. jgn pepandai tukar huruf lain lakk ... kurang pahala posa ...

harini bz giloss .. dari pagi start ... ni baru sudah satu kes ... jap lagi satu kes ... rehat la kejap ... ting tong dah rasa kepala jijah ni ....

lupe nak cakap .. gambo ni pinjam kat google jer ...


~ It'S OnLy Me ~
 weeee

2 ulasan:

baby berry berkata...

Argghh!! tak ley trima la tgk bancau ni......kan dah tinginnnn...

Amieynna Amin berkata...

sedapnye..
tibe2 tgk jam..
lagi 6 jam laa..
hehe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky