keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 20 Ogos 2010

bila tiba raya ...

 bila tiba bulan posa ... teringat masa di Bachok dulu ... biasanya kami gotong royong buat biskut raya kat bengkel memasak ...  tujuan asal .. meniaga biskut ... tapi alasan kedua ... untuk biskut sendiri la ... takyah beli dah ... hehehe lumayan gak la ...
then .. biasanya aku akan buat kek lapis tuk geng lepak ... boleh la dorang bawak balik kampung ..
paling best kalo kawan aku balik dari kampung ler ... hehehe memacam buah tangan ada ... kek buah la .. air tebu beku .. acar la ... limau tambun pun adaaa ...
skang ni semua dah takde ... sorang ji JB . sorang di Melaka ... Sorang di Ipoh ..sorang di Perlis ..akak lak kat N9... jauh jauh semuanya ... hmmm ... tah bila dapat jumpe lagi  .. kekadang rindu gak kat dorang semua .. lagipun .. 5 thn bukan satu masa yg singkat kan ...
kat sini ok jugak ... happening ... dorang ni suka ketawa ... memacam laa gilo gilo dorang nih ...
now aku rasa macam tak sabar nak balik kampung lak ... nak cuti lelama je rasa ... hehehe ..

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky