keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 17 Ogos 2010

B.L.U.R.R

tah ngape aku jadi blurr semalam ... lambat bertindak lak ... menda yg senang aku rasa macam batu besar menghempap kepala aku ...
orang kata memang susah nak say sorri kan .... tapi aku kena buat gak ... tak elok tu ... aku pun rasa tak sedap ati jer .. takpe ... dugaan ...

~ It'S OnLy Me ~
 weeee

2 ulasan:

baby berry berkata...

kenkdg2 mmg terjadi hari2 blur dlm hidup ni. rase cm otak tak bpe nk fungsi je ari tu. hehe.

alfa juliet berkata...

nape plak ni jijah

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky