keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 7 Ogos 2010

cara tangkap ayam paling mudah ... FAKTA @ AUTA -

kelmarin ... tetiba je bos aku tanya ...
Bos : cemana cara mudah kita nak tangkap ayam ??
aku pun jawab laa .. waktu malam masa dia dah tidooo...
Bos : cemana cara??
Aku : tangkap je laaa ....
Bos : hooooo saya ada cara mudah nak tangkap ayam .... tak kira laaa ayam kat bawah ke ... ayam atas pokok ke .. siang atau malam ke ....
aku : haaaa macam mana ???
cara dia mudah je ... ada orang ajar kat saya ..... memula ambik bawang merah ... tumbuk sampai lumat .... masukkan air ... kacau kacau ... then masukkan dalam botol penyembur ... macam botol spray iron baju tu .... then .... kalo nampak ayam atas pokok ke ... atau dia tengah makan keee .... aim bebetul ... spray .... kejap agi dia jatuh laaa ....
kami : pakat dok gelak sakan ....
aku : ye ke bosss ?? sambil gegelak ....
hahhhh ... kalo tak caya .... cuba la nanti .....

soooo ada sesape berani nak cuba ???? hahaha kalo dah test .. sila kasik tau jijah kkeh keputusannya ...
FAKTA ATAU AUTAAAAAA


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

idah @mama izzya berkata...

pakat2 la wat camtu yek..kang raya nnt senang..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky