keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 4 Ogos 2010

eksyen ekk ko ...

aku paling bengang ngan pompuan sengal ni .... tadi aku nak mintak cuti .. aku isi borang ... letak atas meja dia ... then dia salah sign kat tempat lain .... aku print balik..kasik dia sign balik  ... aku ambik cuti pun .. sbb nak ambik cuti ganti aku ... yg aku keje siang ke malam kat tapak pesta tu ...aku tak usik ko nye cuti pun ...

masa aku pegi tu ... ada geng dia dari kelantan dok sembang pung pang pung pang ... dekat sejam aku tunggu menda alah ni (nak sign sekepott cenonet tu pun berjam jam tunggu kaaa??) ... aku bukan nye ape ... bos aku takde minggu depan ... aku nak cuti Jumaat depan tu ..isi la borang cecepat ..kang bos takde ..susah
takkan aku nak mintak bos unit satu lagi sign lakkk ..... mana aku tak geram ... dari sebelum rehat .. sampai jam 3 tak sign lagi ... haduuu ... mengalahkan aku nak mintak sign artiss lakk ...

then geng dia tu leh cakap ....
"MU TAK TANYA PULAK ... CUKUP KE 2 HARI?? KALAU AKU ... AKU BAGI DIA 4 HARI TERUS ....LEPAS TU DIA TAK MINTAK DAH LAAA " (aku ambik cuti 2 hari)
pompuan sengal tu gelak jer ...
aku lak cakap "HUH ...BAIK NYE LAAA BOSS .. MINTAK DUA KASIK 4 ..then aku gelak."
pastu dia pun cakap .... "HAHAHA DIA TAK TAU KITA PERLI DIA...KALAU DIA FAHAM .. DIA TAK MINTAK DAHHH"

fuhhhh ...baran je aku dengar .... baru jadi bos kecik dah belagak .... bukan cuti engko pun ... sebok sebok halang orang nak ambik cuti ... lantak depa laaa ... bukan bapak ko nye kompeni punnnnnnn ....
dalam hati aku cakap .... pengarah aku pun tak keypoh macam korang ... hulur je dia sign ... TKPO aku pun lagi sporting dari korang .... asal rasional .. terus kasik ....

huuuuuuuuuuuuuuu ... jgn alaa ada orang yg kepochi kejii macam korang berdua ni jadik bos .... buat tambah dosa anak buah jerr ... n .. please laaa kaji diri sendiri dulu ... bukan hebat sangat pun .... takyah nak belagak sangat laaa ....  sembang jer lebey ..... keje macam lahanattt ... cit podahhhhhhhhhhhh ............................................
.................................................................................................................................................

 tadi bos sembang ngan aku pasal pompuan sengal tu ... now bos dah nampak kan sape buat keje selama ni  ?? sooo ... sendiri mau ingat la bosss ... gua tak masuk campur ... bos je yg leh tegur dia ... selama ni aku gak settle semua ... harapnye dia berubah laa ... aku pun nak rasa rilek .. sembang sembang n bersosial ngan orang time lunch ... nak lepak baca megazine n paper time tu ... ni tak ... masuk keje duk kat meja je ... pagi ke petang ... gerak time nak ke tandas n makan jer .. huh ... letisssssssssssss .... 

~ It'S OnLy Me ~
 weeee

3 ulasan:

MISS FATIN ARINA RAMLI berkata...

sabar jijah....

Fadhlah berkata...

tinggi sangat ker gread nenek kebayan tu?kecoh!

zaireey berkata...

sabo la jijah oi, manusia cam tula bila dah naik pangkat sikit.tapi naik sombong banyak la pulak.mintak2 jgnla kita jadi cam tu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky