keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 4 Ogos 2010

Kelewatan ....

Salam n Good Morning All ... celik mata pagi ni hujan renyai-renyai  ... tambah pulak jijah tido dah dekat kul 2 pagi ... tarikan bantal tu memang power ... elok je Maher Zain nyanyi ... jijah bangun tutup alarm n bummm tido balik ....
sekali celik mata .... nah kooo .... dah kul 6.45 pagi ... waduhhh biasa time ni aku dah 1/4 perjalanan ke office dah .... aiyarkh ... lompat dari katil ... tros mandi n selesaikan ape yg patut ... terus bersiap g keje .... enjen panas kejap jer ... bukak pagar terus blahh ....
tak nanti cross jalan dah ... terus kona kiri lalu kat tempat seramzz tu .... hehehe tak ingat ape dah ... ingat parking je .. ada ke dak ? ada ke dak ? fuhhh ... sib baik ada ... tapi tu laaa ... jgn laa hujan lagi ... kang air naik ... mau tenggelam kete bawah jematan putrajaya tu .. termasuk laa kete aku ... wahhhhh .... (minta lahh di jauhkan segala yg tak elok ..aminnn) ....... jalan naik opis .. sedang elok je sblm jam 8 ... alhamdulillah ...

harini baik jer bawak kete .. maklum laa hujan ... saja nak membunuh diri la namanya kalo bawak 100++ kms kan ?? ... tapi now rasa macam sakit kepala lak .... kena hujan tadi la kot masa bukak pagar n kuar masuk kereta ...

harini .. misi menyelesaikan semua keje .... sbb esok dah nak pegi Sabah ... staff aku sebok siapkan semua barang .... aku lak .. makin sebok ngan arahan bos ... lepas satu satu ... haduuu ... sabo je lahhh ... ingat leh rilek sikit ... upenye lagi dasat sehhh ..
........................................................................................................

AHHH DULIK KAN ..TERUSKAN USAHA SAJERR ...

~ It'S OnLy Me ~

 weeee

2 ulasan:

alfa juliet berkata...

mcm husband i gak..kalau kena hujan konfirm sakit pale

Jijahh @ f.k berkata...

hujan sekarang ni macam berbisa laa alfa ... asal kena je .. terus rasa semacam ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky