keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 24 Ogos 2010

kena dahh ..

ooo yeah .... semalam akhirnya terkena juga dia ... masuk perangkap ... perangkap tu siap pasang bebetul tempat dia suka lepak (dari malam kelmarin lagi) ... tadi pagi masa sahur, pak lah bawak kuar perangkap tikus tu ... harap takde lagi laa tikus ... tapi tu la .. dah nama belakang umah ada deretan kedai n kedai tinggal .. memang jadi sarang ler ...

hehe  dulu aku ada bela tikus gak .... si hamster ... paklah hadiahkan ... memula geli sangat nak pegang .. tapi lelama dah biasa ... comell sangat ... tak lama lepas bela tu ... beranak pinak lakk ... dari satu sangkar besi yg kecik .. pindah umah banglo yang beso dan mahal ... warna warni lagik ... then sbb dah beranak pinak lagi .. beli lagi akuarium yg beso n tinggi .. haduuu ... tak larat nak bela ...
ada dua specis ... tak tau aa jenis ape .. tapi yg satu specis tu beso sikit n yg satu agi specis kecik jer .. tapi kecik bukan sebarang kecik ... garang tuuuuuuu .. asyik kena giget je ngan dia ... (sib baik takde pape jadik)
skang ni malas nak bela ape dah ... takde masa ...

macam gambo kat atas tu la hamster jijah ... yg beso tu bulu dia panjang panjang kat eko ... bila dia jalan ... tergedik gedik je montots dia ... comel sangat .... then aku suka sangat tarik tarik bulu ekor dia biar lurus panjang .. heheheh kira ukur rambut dah panjang mana la ... selalunya .. saja lepaskan kat dalam umah .. sbbnye nak nengok dia lari lari tu ... comellllll .... gerammm .. heheh ...
tapi yg kecik kaler coklat yg garang tu .. takot jijah nak pegang ... bekeng sangat ... agaknye sbb dia takde aweks kot ... duk seseko lam sangkar tu ha ... n bau dia pekat sikit laa ... kira lagi busuk sikit dari yg beso tu ...
tapi tu la ... cayang ... lepas seko seko kena selsema .. kalo dah nampak dia mula bersin bersin tu .. tak lama lepas tu mati ... sakit ... n yg selebihnya .. kena curik ngan bebudak ... sbb nye letak sangkar kat luar umah ... hmm ... takpe lah .. asalkan depa jaga leklok udah ... yg tak tahan tu .. bebudak ni siap mintak sangkar yg dah kosong tu ... hehehe nampak sangat autanye ... bila aku tanya nak letak ape .. dia dok tersengih sengih jer ... isk .. budakk ... budak ... memacam la korang ni.

~ It'S OnLy Me ~
 weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky