keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 11 Ogos 2010

Lawak Bos ..

teringat lawak bos pasal berbuka puasa .... masa tu kami dari KK ke Kota Belud ...

Pada mastu ada sorang staff ni ... dari KK nak ke KL ... tapi flight dia dah dekat ngan masa berbuka .. kat KK kan berbuka awal ... jam 6.00 gitu ... soo masa naik tu dia assume makanan akan di hidang la .... tapi tunggu punye tunggu .. tanya pasal makanan .. dia cakap la .. dah nak waktu berbuka ni  .. soo stewardess tu cakap laa .. nanti saya tanya pada pilot ye

datang la stewardess tu n cakap ...maaf ye encik ... sekarang kita di ruang udara labuan (contoh) .... berbuka pada jam 6.30 ... dia pun tunggu laaa ...

dekat jam 6.30 dia pun tanya lagi ... sekarang dah nak 6.30 ... kenapa takde di hidang lagi makanan ... stewardess tu jawab sama gak ... nak tanya pilot dulu .... .. dalam hati dia dah mula marah dah ... saboo ... 

datang stewardess tu .. jawab sama gak .... macam tadi .. di ruang udara lain ... masa dah berubah......
at last .... . sebab dah nak mendarat kejap je lagi ...  tak dapat la makan ...

moral of the story .... jgn naik flight time nak berbuka ....

lawak bos aku jer ... jgn caya keh ....
~ It'S OnLy Me ~
 weeee

1 ulasan:

seabiscuit berkata...

nak berbuka aper nyer,ada yang naik flight memang xposa..hahaha

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky