keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 22 Ogos 2010

masak-masak


hehehe semalam nengok rancangan Best Wan ,... masak laksa johor .. teringat lak laksa power .. udahnye semalam berbuka dengan laksa power laa ... siap pegi econsave beli barang dapo ape semua .. tapi terkujat gak la ... sbbnye bunga kantan sekuntum RM2.50 .. humang aiii .. mahal tuuu ... padahal kecik cinonet jer ... bulan puasa ... memacam leh berlaku ... semua nak naik harga ... huuu cian laaa kat orang yg tak mampu tu kan ...
tak penah lagi aku nengok syatrah makan banyak .. semalam sampai 3 mangkuk dia makan laksa power tu ... saja aku tak masak pedas ... takot nanti dia takleh makan lak ... suka betul dia .. siap nak kuah lebih ..

Hari ni cadangnye nak masak ikan merah ... tak tau agi nak masak ape ... sayur kacang panjang ngan udang ... fav paklah tu .. hmmm masak ape yg best ikan merah tu ekk ??.

~ It'S OnLy Me ~

weeee

3 ulasan:

idah @mama izzya berkata...

mak aii mahalnyer bunga kantan
seb baik idah duk kawasan kg,ayah amik kat kebun jer

LiNda berkata...

Salam Jijah ..

vavava.. rajin masak yeaa. Sedap plak tuh .

Ikan merah ? masak merahlah ! hahaha

Daud Mili berkata...

selamat memasak n selamat berbuka, bersahur...:)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky