keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 16 Ogos 2010

meniaga pasar tani ke ape ??

hehehe .. semalam kereta aku n pak lah berat ngan barang dagangan jer .... penuh bonet dengan barang barang yang orang kirim jer .... memacam laa ... start ngan sorang je nak kopok lekor .. dah tu meleret sampai kopok kering laa ... serunding ikan laa .. serunding daging laa ... heheh kalo aku punggah barang barang tu kat lobby opis aku ni .. nampak sangat lak macam aku ni meniaga kat pasar tani ... berbondong bondong barang nyerr .... sabo je lahh ...

tapi barang memang mahal giler ahh ... ayam percik (sekor ayam kerat 6) .. seketul RM10 tuuu ... biasa 3-4 engget jer .... giloss ahh ... kata kawan aku dulu .. lepas raya leh pegi mekah terus ... dah tu kerabu perut ... satu senduk jer dah RM5 ... mak aii bebetul la dorang ni kerat leher ... tapi aku dok perati ... kebanyakan yg pegi pasar ramadhan banyak jenjalan n beli air jer ... dah tu nengok je la barang jualan yg mahal tu .... gak nye semua tunggu dah dekat masa nak berbuka .. mesti semua jual murah kann ?? takkan nak rugi lak .. bawak balik barang jualan ape semua ..

satu agi ..... masa berbuka .... baru la perasan ... rupenye kerabu yg di beli tu dah basi ... hmmm .. takde rezeki nak makan la tu ... soo korang kalo nak beli .. hati hati la ekk ....

~ It'S OnLy Me ~
 weeee

2 ulasan:

baby berry berkata...

tu la..takut nk beli kenkng.. sb bln pose ni bkn leh rasa. tp taun ni tgh memotivasikan diri n say no to pasar ramadan hehe...gi wiken je. tu pun jeling ape yg nak..then baliik!!! hihi

alfa juliet berkata...

skang semua pun naik harga..kalau harga sama pun portion dia mesti kecik

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky