keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 3 Ogos 2010

Perasaan??

 Selfish sungguh dia .... macam la dia sorang je ada masalah dunia .. dia je yg susah ..
semalam dia dah bercuti ... patutnya dah boleh tenangkan perasaan n rilax ...
tapi pagi ni .. dia sampai je kat opis .. terus macam mercun tahun baru cina tu dia membebel ..
adoiiiiii ... senak rasa gegendang telinga aku ... dan dan tu hati jahat rasa macam nak selotape mulut dia ...
arghhh ... tak sukaaaaaaaaa ....
pepagi mood tengah baik ... dengar dia membebel .. terus rosak mood aku ni ....
bosannn ngan sikap dia .... tunggu di satu hari nanti .. bila aku dah bebetul hilang sabar ... hahaha lebih pada mercun thn baru cina tu aku akan letupkan ... hahahaha dia tak dengar lagi aku nye bebel ekkk ... takpe .. simpan dulu bom atom ni ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

alfa juliet berkata...

patut gambar bom atom..larikkk

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky