keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 11 Ogos 2010

Ramadhan datang lagi ...

salam sejahtera n selamat pagi all ... pagi ni alhamdulillah dapat berpuasa ... walau tak sedar untuk sahur ... dan juga since semalam dalam perut ni ada 3 keping roti n air sejuk ... hiks ... kata abg ... nanti cepat la kurus ... kecut sana sini lak ... hehehe ... tadi pagi timbang macam biasa .. tak gegerak lagi berat aku ... macam tu gak la ... Tekak masih sakit dan perit ... selsema n dah mula batuk batuk ... dugaan ... moga cepat la jijah sembuh ...

Sampai di office ... ramai yg dah ada kat opis ni  .. luar biasa sungguh penangan puasa ekk ... yg selalu datang lambat ... leh pulak masuk sblm 7.30 ... nak kejar balik awal puasa la kot .... tapi yg tak best nye ... dah masuk awal pun sama ... dok sembang sana sini ... suppose kena la buat keje awal gak macam time keje dia ... ada lak yg tidur .. maybe bangun awal masak untuk sahur ..sleepy ..

semalam memang aku dok operasi membersih rumah ngan adik ... sbbnye ... next week .. si Faris dah balik KL ... wahhh .. teruja lak rasanya ... aku lom sempat lagi nengok anak buah baru .. asyik bz keje je .. sampai menda lain pun tak sempat ... si syatrah macam biasa laa .. orang kemas sini .. dia tabur sana .... suh kutip simpan ... dia tabur kat lain lak ... hehhe tolong lah konon ... takpe lah .. bebudak .... semalam memang aku suh dia sapu jer ... lagipun memang dia suka bab bab sapu tu ... nak pinjam kejap pun tak boleh ...

abis mengemas n sidai baju ape semua ... naik atas mandi ... dah jam 12 lebih ... adehhh .. dah 2-3 hari asyik mandi lewat jer ...

ape pun .... selamat berpuasa untuk semua .... harini ada ceramah ramadhan ... nanti ape tips yg menarik .. insyaallah akan jijah titipkan di ruangan akan datang .... have a great day all .....
.............................................................................................................................


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

alfa juliet berkata...

3 keping roti? oklah tu jijah..dah bleh kenyang

Iman berkata...

Selamat berpuasa...Semoga ramadhan tahun ini menjadi ramadhan terindah dan penuh rahmat untuk kita semua...Iman follow yer...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky