keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 2 Ogos 2010

renungan yg menusuk kalbu ....

 fuhhhh ... tadi pagi masa sarap ... jijah telah di tenung oleh seseorang .... dah tu dia lak tenung macam nak tembus je badan ku ini ... hahaha sampai ke belakang sehhhh .....
jijah nengok dia balik sbb nye dia macam ralit je nengok tak berkelip kelip mataaa ...
nak kata jijah mekap meletop vogue giler arini .. tak gak .... biasa je .. pakai bedak siam goncang tu haa  n lipstick merah je arini ... nak kata comot .. ok je nengok lam cermin tadi pagi ... hmmm ...
tapi at last bila dia tersedar ... dia pun senyum ... manis je ... nampak macam mak senyum kat anak ... terasa keikhlasan dia ... jijah pun senyum la balik kat dia .....
pompuan yer .. bukan lelaki .... ape pun .. senyum itu sedekah kan ??? sooo rajin rajin la senyum ... senaman muka .. awet muda tuuuuu ....

.......................................................................

p.s : jijah selalu senyum depan pc ... asal orang lalu je .. mesti tegur ... hahahah gilo ke angau ... hahaha tapi biasa jijah akan balas balik ... SENYUM KAN SEDEKAHHH ... KASIK CHANCE LERR .. hehehe

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky