keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 12 Ogos 2010

sabar je lahh ...

haduu .. pagi ni dugaan betol lah .... dah la dengan driving kepala ting tong .... then kereta kat depan lak jauh sebatu pun dok break break ... tah ape yg dia break pun aku tak tau lah ....

masa kat selekoh ladang kelapa sawit ... tetiba lak ada pulak kereta wira coklat ni ... alih alih memotong dari belah kiri .... humang aiii ... ikut laluan motor tu ... kalo yer pun mau mati ... mati sensorang laaa .. bayangkan kalo kete depan tu tengah break ... kete coklat lak masuk kat depan aku ... tak ke haruuu jadinya ???
soo bertambah jauh ke belakang laa aku jarakkan ... kalo nak mati pun .. biar dua kereta tu jalan dulu lerr ... tak kuasa aku ....
arini rasa letih jer ... maybe sbb malam terjaga sbb batuk-batuk ...petang semalam dah singgah farmasi beli ubat selsema n batuk + lozenge utk tekak ku yg perit ini ... harap cepat la ok ..

sahur tadi cadangnye nak makan kurma n air kosong jer ... tapi bila pak lah masuk dapur jer .. dia goreng nasik .. heheh bagusnye laaa adik lelaki ku sorang ini ... hahaha ... akak dia ngap je laa .. 2/3 bungkus nasi balance berbuka tadi je pun ... cukup aaah tuk 2 org.... alhamdulillah ...

~ It'S OnLy Me ~
 weeee

3 ulasan:

baby berry berkata...

dr fadzilah kamsah ckp..klu nk motong tu..bior je ler..anggap je la dia tu nk terberak dah tu..tak dan dah...hehe

Jijahh @ f.k berkata...

haha kena berfikiran positif kann ...

seabiscuit berkata...

lau jalan kat sabah,,sure..aku naik pening dgn mentaliti dowank..amik lesen kat kelas memasak aper..huhu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky