keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 18 Ogos 2010

Sleepy

bila dah masuk jam 12 .. mula laaa ting tong jer rasa ... buat keje pun dah tak berapa nak betol ..
tepat jam 1 ... landing time ...
skang ni tak boleh kalau tak tidur tengahari ... sebab nya ... dah 2-3 kali aku hampir terlelap masa driving .. ye la .. mana cukup rest ... setiap weekend aku takde kat umah ... bulan posa ni baru nak rest dari program ape semua .... ni pun aku dah dapat memo ... kena jadi urusetia di Langkawi September ni .. 

raya ni dah ambik cuti seminggu .... yey .....
~ It'S OnLy Me ~
 weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky