keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 3 Ogos 2010

tak boleh !!!

adoi ... kena block application satu hal .. tapi cuba korang nengok ape mesej dia kasik kat atas tu ??
TAK BOLEH DAHH ......... hahaha lawak sehh ... tak jadi nak marah lerr ... ape pun ... kat sini dorang tak heran dah sangat ... ni kali ke 2 dorang dah block ... lagipun server slow lately ..
dorang ni ... skang memasing ada 2 pc .. aku tak tau cemana depa buat keje ... tp yg pasti ... lappy sendiri .. guna broadband koo ... hahaha itu laa yg dia dok ngadap pagi petang siang malam ... huh .. lantak la kome .. janji kojer aku siappp udahhhhhh ...

~ It'S OnLy Me ~
 weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky