keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 30 Ogos 2010

wani ohh wani ...

saspen je la adik wani ni tauu ... last week .. tetiba je jiran sebelah jijah tanya ...
AKAK .... TEKA ... MANA SATU PENDRIVE 4G & MANA SATU 8G ??

telek punya telek ... aku pun teka laaa ... sekalik betul ..... tak puas ati lagi ... dia gi pusing pusing menda alah pen drive tu ... then suh teka lagi ..... betul lagi ....
tak puas ati lagi .... kami siap gelak sakan .... then dia pun cakap ...
wani : CEMANA AKAK LEH TAHU NI ... NAMPAK EKK ???
jijah : ISKK .. MANA ADA LAAAA ... (GELAK LAGI) ....
wani : TAK KIRA .. TEKA SEKALI LAGI .... dia pun kasik pusing lagi ....
jijah : HAHAHA .. KALO BETUL .. WANI BELANJA AKAK COKE SATU TIN EKK ...
hehehe macam tadi .. betul juga jawapannya ...
tak puas hati ...dia pun tanya ... CEMANA AKAK TAU??
aku : HMM ... 4 G KELUAR DULU BARU YG 8 G KAN ?? .. HEHEHE AKAK CARI LA YG MANA SATU NAMPAK BARU .. N YG DAH SEASON ... TU JER ....

nak di jadikan cerita .. dah lepas beberapa hari ... last Friday masa nak balik .. tetiba dia call ... (aku dah on the way) ....
wani : AKAK KAT MANA?
aku : dah on the way balik .... ngape ??? (dalam hati ingat dia nak tumpang ke ape ... sempat lagi patah balik)

wani : ALAAA ... MMM TAKPE LA .. NANTI ORANG LETAK JE LA BARANG ATAS MEJA AKAK EKK ...

Pagi tadi sampai opis .. sekali nampak menda alah ni ... heheheh tak sangka lak dia ingat bebetul ... orang memain je laaaa ... bukan serius suh banjer ...... mmm .. ni dia takde lak .. cuti .. balik kampung buat beskot raya ... semangat betull ...
ape pun ... terima kasih Wani ....

..................................................................
p.s : teringat dulu ada pernah orang cabar aku tangkap anak katak .... siap cakap .. kalo ko tangkap .. aku kasik coke satu tin .... muahahahahaha ... small matterr .... (masa dulu tak geli lagi .. cuba suh aku pegang sekarang ) herkkk ... golo geleman mAKKkk ....




~ It'S OnLy Me ~


weeee

1 ulasan:

alfa juliet berkata...

nampak sedap coke itu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky