keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 24 September 2010

2nd camera ...

 hiks .. 2nd things yg selalu aku tak jadi beli ialah camera .. tak tau la ek ... kalau time aku berkenan ... RM takde ... time RM ada ... berubah fikiran lak ... (jaman tu pakai kodak maa .. nanti nak kena beli kodak ape bagai .. nak cuci lagi .. huuu takde RM ahh) lagipun itu adalah KEHENDAK ... bukan KEPERLUAN ... soo tak la rasa ralat sangat ke ape ...

1st camera yg orang hadiahkan kat aku pun jenama olympus gak ... keluaran pertama camera digital ... tapi yg orang tu kasik pun yg dah 2nd hand la sbbnye dia dah beli camera baru yg lagi canggih manggih ... tak kesah aaa .. sbb leh guna lagi .. sampai skang leh snap gambar ... cuma kekadang dia blurr .. kekadang dia kaler oren .. kekadang gelap mata terus ... hahahah ciann dia dah nazak ...kasik dia RIP lahh.

yg ni adalah brand new gak .. murah je ... tapi yg best tu .. sbb FREE ... huhuuu suker .... yg best nye .. walau tengah memandu atau tangan bergegar masa dok ambik gambar tu  ... gambar yg di ambil memang chun habes .... MANTOPP ... tak blurr langsung n kualiti dia best ... ringan gilerrr ....

ape pun .... TERIMA KASIH AKAK ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

akak dari dulu mmg guna Nikon Coolpix...tahan lasak tau..beli tahun 2008..ade laie sampai skang..ehehe

okla tu kan..janji kamera free..kamera pon bkn murah..ratus2 jugak kan..ngeeee

Jijahh @ f.k berkata...

haah ..betol tu ... paling cikai pun ratus gak kan .... ape pun ... saya selalu guna camera HP jugak .. sbbnye selalu ada dengan saya ... camera ni kekadang malas nak pikul sana sini ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky