keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 4 September 2010

B - Carefull Out There ...

Letih nye ... pns betul hari ni kann... baju pun cepat je kering .. tadi aku kuar ke pean banting .. tujuannye nak settle bil Max aku la ... dah berbulan.. bulan .. bulan (3 bulan je) tk bayo bil .. kes nye .. kemalasan nak ke pekan time balik keje ...
masa adik ipar aku takde .. memang hari hari aku balik malam sajer .. settlekan banyak sikit keje aku .. soo takde la teruk sangat kemudian hari ... sama jugak hasilnye ...keje memang tak penah abis ... sekurang nye takde la mata aku melekat je depan skrin komputer tu dari pagi ke petang ... hmmm .. bulan posa pulak ... jalan jem .. nauzubillah ... tak kuasa aku ... walaupun jarak dari umah ke max centre tu dekat jer .. tapi time nak cross jalan masuk ke taman aku yg aku bercinto sangat tu ... takpe laa .. mekacihh jer .. (time time cenggini yg aku rasa macam nak tukar je akaun gaji aku ke bank harimau tu ... tah bila thn laaa B_N nak buat online pun aku tak tau aaah ... kalo ada .. sempoi jer ... semua leh settle depan komputer kan ...
hehehe berbalik pada citer aku pi pekan tadi.... so lepas kuar RM ..aku terus masuk Max Centre ... aku paling tak suka masuk dalam ni ... staff dia ... haduu... hampes .. buat keje memain jer .. takde sikap profesional langsung .. yg sebelum ni dia gado n merajuk rajuk kat dalam kedai tu ... tapi kebiasaannya dorang ni macam memain je .. keje sambil lewa ... dok sembang sembang .. gelak gelak ... alahai .. time takde orang tu .. korang sembang la gajah rimau pun .. tapi depan customer ... rilek aaah ..
bila aku kasik nombor ... tak pay attention .. then ngan sape dia borak pun aku tak tau ... at least dia cakap laa kat aku .. "lambat sikit ye kak"  .. then rupanya dia cakap ngan budak tepi aku ,... hampes ... (terkujat gak .. apasal bil aku tetiba 100 jer .. hahaha jgn harap ler .. tambah lak dah 3 bln) ... hmm .. tak suka tapi sbb nak bayar ... bolayan jer ..
then aku terus ke Shell isi minyak n pam angin ... ni sebenarnya ape aku nak citer .. heheh .. masa aku isi angin tu ... tetiba je ada orang panggil >> "KAK"
bila aku paling muka pandang belakang kat kereta tu (muka tengah kepanasan luar dan dalam ... korang imagine sendiri aahh) ... kereta yg tadi nya berenti 2 langkah dari aku ..tros blahh ... mamat yg pandang aku dalam kereta tadi tros pandang depan tak paling muka dah ... cessssss ... dalam hati aku .. agaknye depa nak mengata aku bulat kerr?? atau nak buat sesuatu yg tak elok ekk ?? shell tu memang tengah lengang ... aku sensorang je pompuang dok isi angin ...tah tah dorang ingat aku polis ke ape ... hahahah .. pecut kemain laju agi ... kereta wira hijau lumut .. ada 5 lelaki kat dalam tu ... yg sorang kat depan tu memang gaya macam nak kuar dari kereta je memula tu .. then bila aku berpaling terus dia paling muka kat driver n terus depa gerak dari situ ...
walau ape pun niat dia kat aku tadi .. sama ada nak mengata atau bertanya ... atau sebaliknya .. tuhan lebih mengetahui ... alhamdulillah aku ok ... n semoga allah saja yg membalas apa juga niat depa tadi ...

well ... bulan posa nih .. tambah lak nak raya ... kena lebih hati hati loorrr ... memacam leh berlaku .. tak kira laa siang atau malam ... yg penting .. keselamatan harus di utamakan ... extra carefull keh ....



~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

hans berkata...

sini hujan jer

meh komen kejap pasal iklan raya tv3 yang baru nih

P/S : Iklan Raya Aidilfitri TV3 Tahun Nih Macam Ada Tak Kena! Ini Bukan Hari Natal....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky