keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 17 September 2010

biskut jer ...

 huuu pening nye kepala ku ... rasa dah lapar sangat sangat la pulak ... masa bulan posa pandai lak usus aku ni menahan lapar dan dahaga ... hari ni kes nye ... cafetaria tak bukak ... dalam banyak banyak gerai tu .. satu pun tak bukak .. wawawaaa kalau ku tahu .. bawak bekal sesiap ... hangkut dari umah ke opis ...
mujur la sesat kopi 3-in-1 dalam beg aku ni ... hahah angkut dari umah ibu .... soo dapat la buat air panas .. then pegi kedai runcit kat bawah tu ... beli sebikut kering .... jadi ler ...  makan sebikut kering cicah ayaq ness .. balik karang masak nasik ... lapo .. hehehe

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky