keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 3 September 2010

cemana ni ...

isk ... mesti jalan jem kalo nak balik kampung Rabu depan kan ... lagipun raya maybe on Friday ... Thursday mesti orang dah sebok nak masak memacam .. alahaiii .. silap perkiraan la pulak tahun ni .. biasa isi borang cuti sendiri .. ni dah ada orang isikan .. macam blur blur lak ... heheh siap aku pi tanya dia balik .. bila aku ambik cuti n sampai bila :)) hahaha kronik nye aku ...
patut aah dulu lecturer aku penah cakap ... salah satu sebab dia belajar bahasa French ... sbb dia kata macam dia dah mula lipa lipa ... ingatan lemah ... isk .. kekadang aku pun rasa cenggitu gak ... nak ingat satu satu tu .. aduuh ... skang ni aku banyak jot down ... in case terlupa ... selalu orang kata kalo tertelan semut ... leh jadi bengong 44 hari ... hahaha .. ni agaknye tetelan semut ipoh ke ape aku ni ??
amie .. amie .. ape nak jadi ko nih ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

AjEz ShiPPudEn berkata...

huhuhuh..sgt2 kronik..adoi...kene balik raya awl nih...adakang duk kat atas hiway berejam2 nih..^_^

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky