keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 24 September 2010

jamuan raya ... pro n con ...

 jamuan raya kemain banyak ... tapi bila dah bertandang ke bahagian lain nye jamuan ... terdengar lak sok sek citer pasal jamuan raya jabatan semalam .... haduuuu .... memacam laa ... terus time tu gak aku rasa makanan lekat di rengkung .... aduhaii ....
orang buat program hari raya nak suh rapat rapatkan .. tapi ni dah macam dendam tersirat lak ... dah tu siap ungkit ape bagai lak pasal makanan laa .. pasal bungkus membungkus ... anyway aku tak salahkan orang yg membungkus n mengemas .. just imagine kalau dari jam 1 sampai 3 ... takkan la depa nak tunggu sampai semua satisfied n kenyang bulat makan ... lastly baru turun semula untuk berkemas ??
ngape tak letak je lam pinggan n bawak ke meja sendiri .. at least kalau kenyang lagi .. kemudian aje ko boleh makan ... tul dak ape aku cakap ni ??
siap ungkit kata dia pun bayar ... aduhai .. semua orang pun bayar ... kalau tak ikhlas len kali takyah bayar n takyah join ... manusia .. manusia ... luaran nampak baik n hebat .. lastly ... hampes ...

oo yeah .. satu agi aku nak luahkan kat sini ... pasal pompuan tu ... kekonon banyak kerja .. dari awal tahun sampai hari ni kerja tak siap siap ... oh tolong lahhh .. bila dia nak insaf ni ... tahap kesabaran aku makin menipis sehh ... tak boleh nak tolak ansur dah rasanya .... benci ahhh

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky