keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 1 September 2010

Kak Fara ...

 Sedih nyeee  ... tadi baru sorang kawan lama call ... sampaikan berita duka .... time tu aku rasa berpinar pinar ... otak aku terus jamm ... tak dapat nak mencerna maklumat .... dalam otak aku ni ligat berfikir .. fara yg mana satu ?? ..

Kak Fara dah meninggal tengahari tadi ... Ya Allah .. patut la aku dok teringat ingat kat dia 2- 3  hari ni ...

 orang yg baik memang Allah sayang kan ...
 
kat bawah ni gambar di hari bahagia dia yg lalu ..
moga rohnya di tempatkan di kalangan orang yang beriman .... Alfatihah ...





~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

alfa juliet berkata...

alfatihah..banyak sekali gamba dia, mesti jijah akrab dgn dia

Jijahh @ f.k berkata...

mmm dulu kami kerja satu unit .. memula jijah masuk kerja year 1999 .. kenal ngan dia .. baik sangat n ceria orangnya ... dah sampai masa dia n ternyata allah lebih sayangkan dia ...

Chekpid berkata...

alfatihah..........

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky