keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 18 September 2010

mission today....

hari ni nak basuh baju.. Then sambil tu buat tart telo n jahit baju raya yg tak siap nih. Lalalalilililaaa


~ It'S OnLy Me ~ weeee

2 ulasan:

Ezao' Edogawa berkata...

haha entri yg ringkas dan padat! dh hbis rya pun nak buat kuih lgi?? hihi

Jijahh @ f.k berkata...

ezao... Sementara tengah rajin ni je. Hehe bukan mcm tart nenas tu. Ni egg tart mcm kat kedai bakeri tu.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky