keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 17 September 2010

Raya n Kerja ..

Salam n Good Morning all ... harapnye semua sihat n selamat lah ye ... maklum la .. balik dari raya nih ..memacam leh jadi .. Alhamdulillah ..perjalanan pergi n balik ku selamat .. cumanya ada la insiden sikit  ...  kereta adikku meragam lagi ... kali ni cermin kereta dia lak pecah secara tiba-tiba masa kat Gua Musang ... maka impian dia nak balik pagi raya di makbulkan .. mana tak nye .. sampai jam 12 lebih .. dah nak jam 1 pagi ... dah nak kena .. sabar je la ...



raya aritu memang menggelabah habes... biasa pepagi umah aku kena serbu dek bebudak satu batalion jer ... tapi kali ni ... sepupu sepapat ku pulak .. sekali serbu 2-3 family ... abis seperiuk mee rebus mak aku ... terpaksa la pulak masak satu batch sekali lagi ... dah 2 kali keje lak .. takpe la ... janji puas hati .. lagipun senang je masaknye ...

soo begitu la kes nye .. silih berganti ... kiranya raya pertama tu memang letiss gila ... jam 5 petang tu dapat la rilek sikit sampai ke malam nye ... raya ke 2 ada gak orang datang .. tapi tak masak ape pun ... just buat air je la ...

 hari ni dah mula keje .... tak ramai orang sangat kat opis ni ... minggu depan baru semua ada ....
~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky