keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 6 September 2010

Toll Gate Girl


mesti korang pun penah tengok citer ni kan ? dalam banyak banyak citer .. memang laa citer ni yg aku pling tak boleh lupe n sangat sangat enjoy menontonnya ... lawak sehh ... slamber badak je dua orang tu belakon .. dah tu amy mastura tu ... memang superb ahh ...
nanti nak nengok kat you tube ahh ...

esok mesti ramai dah takde kat opis aku .. hmmm .. boring leer .. semangat keje pun mesti dah takde nih ... skang pun leh nampak dorang banyak rilax dari buat keje ... banyak sembang .. pasal masak .. pasal biskut ... pasal raya ....
yg sorang ni .. asal ada benda atas meja aku je .. mesti dia tegur ... banyak nye beliii ... banyak nye kuihh .. oh please .. soo annoyying ... aku tak penah tegur pun ape juga ko beli ... dah tu cakap kuat lak tu .. malu ahh bila orang nampak / tengok .. aku tak suka ... anyway ... ko lagi banyak borong dari aku kan ?? .. hmm .. tetiba lak di bulan posa ni ramah tamah jadinya dia ... well ... jgn laa sbb nak raya je k ...
anyway .. berubah kepada kebaikan kira ok lagi dari terus menerus berhati busuk n penuh hasad dengki kan... sifat PHD tu kena buang jauh jauh ...

hiks .. dah 2.30 aa .. time to sleep ... esok aku keje agi ...

~ It'S OnLy Me ~

weeee

1 ulasan:

Amieynna Amin berkata...

Suka sangat cerita yang comel ini...
saya perasan masa raya saja die akan tayangkan..
xtahulah tahun ni ada ke x..
kat ntv7 kan mula2 tayang dulu..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky