keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 6 Oktober 2010

2nd LOVE ..

 hmmm ... kan ke ada jual jual beg kat opis jijah last Friday ... soo seperti di janjikan ... Monday dia datang lagi dengan membawa buah hati baru Jijah ... heheheh 1st HandBag Kulit jijah ....

isk .. jgn la tanya ngape jijah pilih kaler orange ni ... tapi dah memang itu yg berkenan sangat di hati .... kalau nak tunggu buah hati belikan .. hmmmph ... buah kerazz ada aaaahhh ... buah hati pun takdak .. cemana nak dapat hadiah besday cenggini pulak dahh ?? hahaha ... mimpi lerrr ....



hmmm ... Tan ni kata ..leh bayar sampai 6 kali ... hehehe ansuran lerr ... tapi jijah rasa nak langsaikan terus gaji ni ... soo takde la ganggu masa nak bayar yuran studi nanti ... lagipun dapat 20% diskaun kalo bayar cash ... wawawaaa .. ok la tu kan ?? ...

kalo korang nak nengok fesbuk dia pun boleh ..... search je Palatino Tan ..layanszzz....

tapi masa dok pilih pilih beg ni ... alih alih kuar laaa lawak se-dunia .... kekonon kalo ada orang yg ragut handbag ...

geng : weh ... cemana kalo tetiba ada lak orang ragut beg ko ??

geng 2 : aku kejoo jugak sampai dapat .....

aku : hahahaha ... bukannye risau sbb duit yang dalam wallet tu ... tapi sebab handbag dia lagi mahallll dari jumlah duit kat dalam tu ....hahaha utang pun tak abih bayar lagi .... 



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky