keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 18 Oktober 2010

bertukar ijau ..

jumaat lepas memang aku naik angin ... dari pagi dia sebok cari orang suh belajar program yg entah ape ape ... then kekejap suruh pegi .. kekejap suh pegi .. bengang je aku rasa .. ape dia ingat aku senang lenang goyang kaki dari pagi ke ape ??
dah tu yg buat aku lagi angin ... dah la kitorang ni tolong dia ... yg dia pulak boleh cakap dia tak pergi ??? ape kejadah nyer ?? aku jeritkan dia dari tempat aku ni .... siap aku tanya ... apasal lak ko tak pegi ???? 
tah ape ape dia jawab tahhh ....


setahu aku laa ... kalo kite nak mintak tolong kat orang ... suppose kite la kena keje lebih lagi ... ini tidak ... serah bulat bulat kat orang lain ... dia lak leh goyang kaki baca paper depan orang yg dia mintak tlg tu .... ape kejadahnyerr ??? 


nak kata tak cerdik .. sekolah tinggi ... tapi akai takdak .... KESIAANNNNNNNNNNNN ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky