keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 19 Oktober 2010

Bukan Pilihan ...

 fuhh ... dengar tajuk macam simple abes ... tapi memang sensitif bab ni ... 

1st time ada orang sebut perkataan ni pada aku ... last 10 years .. masa tu alasannya sbb dia kata aku terlalu baik .. aduiyai ... baik pun jadi masalah ke ?? sampai nak kena pilih pilih ... manusia .. manusia ... hehehe masa tu memang laa rasa macam frust menonggeng ... tapi bila fikir secara positif ... lelama aku ok .. lagipun ramai lagi manusia lain ...
last few years .. dia contact aku balik ... tanya tentang life aku n so on .. well .. aku tetap bahagia walau tampa dia ... n dia masih lagi macam dulu juga ... walau ape pun .. aku doakan dia bahagia walau siapa pun pilihan dia ...

2nd time ... yg ni aku selalu dengar dia sebut-sebut ... banyak kali ... n kekadang lancang je mulut aku nak menjawab...
si sengal tu .. selalu cakap ngan aku .... kerja sekarang ni bukan pilihan dia ... tak minat laa .. bukan bidang la .. tak suka laa ...
iskkkk .... kalo dah tau tak suka n bukan pilihan ko ... len kali tolak jer laa .. ada 1 juta orang lagi layak utk duduk kat tempat ko tu .... lagipun,.. ko pun tak buat kerja ... makan gaji buta jer 24 jam 360 hari .. what for ? .. baik lagi ko kasik peluang kat orang yg layak n bebetul nak kerja ...

ada otak takmo pakai .. dah tu asyik nyusahkan orang jerr ...

hahah ... anyway ... good news ... dia akan transfer ke ibu pejabat ... yey .... buat chicken dance satu round ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

alfa juliet berkata...

hopefully dia tak baca blog awak.hehehe

Jijahh @ f.k berkata...

alfa >> jijah tak kesah aa dia baca ke tidak ... jijah cakap benda yg benar pun .. mana tau dia berubah jadi lagi bagus ... who knows kan? ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky