keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 25 Oktober 2010

Monday Blues ...

 oo yeah ... how i wish today is Sunday ... boleh bangun lewat n lila lila atas katil ... tapi keje tengah melambak kat opis .. ngan anak buah lak lelebih lak songeh nyerr .. banyak cakap ... buat sendiri loorr .. ingat aku takde keje dok ulang buat paper work yang sama .. ejas bajet .. ejas lagi .. ejas lagi ... ape dia nak suh jadi 10 juta ke ape bajek program ni ??

since aku tau dia ada buat slack from last bengkel ... aku dah mula memperhatikan  ... n perhatikan tindak tanduk dia  ... anyway . aku akan pastikan kesahihannya ... gilosss laaa ... jgn laaa aku termasuk dalam golongan macam tu ... tak berkat idop dunia akhirat sehh ...

 bos aku tak masuk lagi ... dah seminggu lebih .. surat surat semua KIV ... plan semua tak jadi ... esok lak dia nak kena bentang laporan ... tah dah siap ke belum ... wallahuaklam ... kerja last minute .. tah perfect ke tidak .. salah ke tidak .. valid ke tidak ... aku tak mau tahu dah .... cukup laaa dia dah huru-harakan semua ... boleh lagi dia gegelak happy macam takde masalah ... in the end ... susahkan idop orang lagi ....

ohhh boleh tak aku dapat Happy monday Today ?? .........

I'm feelin bluuu ..
Soo.. dont make me berbulu ..
If u dont want me to bambu U ...
Mind your own business duluu ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

aleen aiden berkata...

hu3.mesti saket ati je slalu kan keje kat tmpat mcm nih.haih

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky