keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 22 Oktober 2010

Laksa Power lagi laaa ...

 disebabkan rasa macam teringin nak makan laksa power lagi .. sooo semalam balik keje sesambil layan chentaa kena tampoo ... aku buat laa laksa ...lambat gak nak tunggu masak ni ..usus pun dah mula goyang gerudi ..sooo ... sementara tu aku dah goreng tauhu ... nyam nyamm ... layan cicah sos yang aku buat untuk popia aritu .... tambah lak tauhu tu lembut giler ... wahhhh .... syahduuu jerrr ....

sooo siap semalam dah kul 11 ... muahahaha ... lambat giler .. elok je siap .. terus ngappp ... isk isk .. lapo bebeno paklah gamaknye ... adik ipar aku lak ... kul 12 baru dia makan ... lagi lewat .... mmmm ...

anyway ... rasa macam nak bajer depa kat opish je arini ... soo dah buat lebih ... dapat laa aku bawak laksa tu pagi ni .... hehehe sesekali belanja depa makan ... ok la kan .. lagipun aku baru je dapat surat sah jawatan ... yey ..... syukur alhamdulillah .kegembiraan bertimpa la .... alhamdulillah ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky