keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 7 Oktober 2010

sadiss ...

 2 - 3 hari ni .. tetiba lak macam ada problem nak bukak blog aku ... rerupanya skang ni semua pun dia dah block ... adehhhh .... haru sehhh ... ape kes laa depa nak block semua ni ?? dasat sangat ke tahap kerja kat opis aku ni ?? sampai semua nak kerat ...
tapi aku pahsan ... geng geng dia semua ok la pulak ... ini memang laaa tak adil ... skang ni memasing bawak lappy sendiri n pasang intenet ... huh .. sama je la ... tambah kerap lagi pandang lappy dari pandang pc ... apa daaaaa ...
nampak gaya .. awal pagi n tengahari je dapat jengah skang ni ... tu pun kalo tak bz tahap dewa-dewa ... kalo idak ... layan bawak keretapi lerrr .... buat keje tak abis abis nih ... hehehe ... nasib ko la jijahhh

kekadang jeles sehh .. yg rilek .. rilek giler .... sembang memanjang .... kul 12 lebih .. gi makan ... bila naik atas .. nyembang lagi ... sambil baca paper ...  gegelak ... pot pet pot pet ... melalak kareoke ...
hmmmm ... lantak korang lerrr ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky