keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 11 Oktober 2010

Sawan Kerja ??

 happy monday all ... but i'm half way je happy .. sebab kelamkabut n letiss ... sabtu n ahad ada kelas .. memang la rasa macam takmo bangun jerr ... hari hari balik gelapp ...
tapi nak di jadikan cerita ... Jumaat tu aku pulun perabis buat assignment ... hadu laaa ... haru biru rasanya ... then sampai jam 2 pagi ... ahh surrender ... last last kunci HP jam 5 bangun ... baru la mata luas terbuka n otak leh gerak dengan lancarnye ....
 
tak pepasal paklah lak kena kerah tenaga pagi tu .. burn CD la ... print out slide n report ... siap dia gelakkan aku lak .. siap dia .... sok bila dia sambung studi .. haaa rasa laaa penangan .... ape pun .. mekacih la ... soo kelas aku suppose start jam 10.. aku lak kuar umah jam 9 .. ingatkan sempat laa .. hahah perasan naik ferari la kan .. terbang gituuu ... ahaks .. udahnye sesat sampai ke mana mana tah ... ni la dia problem kalo guna HP sebagai penunjuk jalan ... jalan tah mana-mana dia suruh aku ikut entahhh .. daripada 5 minit perjalanan lagi nak sampai ... udahnye 30 minit membazir - mencari jalan benar .. keluar dari kesesatan .. muahahaha .. ape daaa ko jijah .. heheh aku memang lembab sikit nak ingat jalan ler... tambah lak kalo banyak kona kona nih .. adehhhhhh .. senak otak aku nak ingat ... selalunye aku main redahh je .. kalo dah sesat jalan tu .. cari jalan pulang le ... hahah asal ada jalan ke ampang .. atau jalan ke KLIA ... muahahaha .. sampai DD laling selalu cakap ... amie ... ko takmo bawak aku ronda nengok KLCC ke ?? ... (tu nanti aku story)

okeh ... hari ni aku kena pi bengkel kat KL .. kali ni 3 hari ... serabut lak otak .. kat opis pun tak settle lagi hal ape semua .. sib baik laa aku ni jenis tahan tekanan kerja ... kalo orang yg stress melampau tu agaknye .. mau pitam awal awal lagi ... kalo korang tau ada specis kambing ni .. dia takleh terkejut ... kalau terkejut .. serta merta dia akan kekejangan n jatuh tergolek ..pensan ... hehehe ... kalau nak tau pasal ni .. korang leh baca kat sini k >>> KAMBING ... ni rupe kambing tu ... 












haaa ko ... tergolek terlentang gitu ... aku bayangkan cemana kalo orang kena macam ni ... tetiba jatuh tegolek cenggitu ... heheheheh ... tapiiiiiii ....  serius .. nengok orang kena sawan .. rasa kesian sangat ... aku tak sanggup nak nengok .... rasa nak nangis pun ada ... kejang sampai berbuih buih mulut ... rasa helpless ... nauzubillah ... jauhkan la dari perkara cenggitu ...

ape pun ... keje perlu di teruskan ... tul dak ?? hehehe tapi kerja lak .. jangan laaa sampai kena sawan ... ahaks ... Happy Monday allz ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky