keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 7 Oktober 2010

tekik ohh tekik ..

 baru baru ni memang riuh pasal cicak kaler orange ngan tompok putih ... kononnye harganya leh jadi mahal giler kalo mencapai berat tertentu n tentunya di buat ubat ....

sooo ada satu hari aku dok sembang ngan pak lah ... alih alih kuar topik tekik ni .. katanya ada orang tu marah gila bila dia komen gambar tekik yg beso gila dari tuannya tu edited pic ... then tetiba dia leh tanya ....


pak lah : .... wehh ... tekik tu bunyi cemana ??? 

tetiba aku jadi blurrr kejap sambil dok pikiaq cemana bunyi tekik tu ...... tapi untuk tidak menghampakan pertanyaan dia .. aku pun jawab .....

aku :.... entahh .... tekiiiiiiikkk .... tekiiiiiiiiiikkk ... la kott .... sambil gelak tak hingat dunia ....

pak lah : ...ye ke ??? hahahahaha ... tekiiiikkkkkk ... tekiiiiiiiik ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

p@kcikLie berkata...

naseb baek tak bunyik..jijah..kalau tak??,...lg bertmbh glamour la u..sori ek!

Jijahh @ f.k berkata...

hahaha kalo bunyik cenggitu ... mau jijah lari tak hengat dunia ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky