keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 7 Oktober 2010

Tunjuk bakat memasak lakk ...

 hmmm ... di sebabkan dah lama dapo nih tak berasap ... sesekali kena la masak balik ... kasik bakat terpendam menyerlah ... (pahsannnn.. bolayan dak jijah nih ..)

saja nak story ... masa open house unit ... kami di hidangkan dengan satu tupperware puding diraja ... disebabkan nak cepat .. aku main telan jerr pudding tu tanpa menikmati secara lebih tertib ... hasilnya aku lak yg rasa macam tak puas n rasa nak makan lagi .... mana laaa nak cari puding tu kat kl nih ??? lagipun .. tekak aku ni bukan reti saboo ... kalo dah nak tu ... time tu jugak rasa macam naaaakkk sangat sangat ...
sooo puas laaa aku mencari resepinya dalam internet ... nengok cara nak masak nye ...
akhirnya ... tadaaa ... layan gambooo







~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky