keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 19 November 2010

Award Lagi


Nickname untuk tuan empunya blog
Jijah @ f.k

 
Ucapan utk yg memberi award :

Macih Mrs Sunnies @ Mas  sbb awardkan jijah dengan award nih (bape banyak award nak tulih laa dak jijah ni) ape pun ... mekacih sekali lagi

 
 
6 fav artist / singer / group
wahh ... artis .... jijah suka dengo lagu .. tak kira laaa jenis ape pun .. semua layan ... 
tapi yang paling jijah suka ... 
  • Off Spring
  • Metallica 
  • P.Ramlee
  • Ramlah ram 
  • Wings & Search
  • KRU
heee .... banyak agi laaa ..... .

Tag award pada 10 rakan blogger (ramainyaaaaa)
 
hehehe ... part ni paling jijah susah ati ni .... nak tag orang ... kang kalo pilih pilih kang ... kata jijah tak cayang lak ... soo jijah awardkan kat semua la ekk .. sudi sudi laaa nge-teg kan diri sendiri .... tanda trimas n cayunk dari jijah pada korang 
.....................................................

p.s : alalalaaaa .... ada aritu sape yg tag jijah ekkk ... yg pasti jijah tak jawab agi .... alalalaaaa ... maaf des ... jap la jijah korek balik .... siapa gerangannye ..

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

MISS FATIN ARINA RAMLI berkata...

wah jijah...asyik terima award jer...tahniah2..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky