keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 2 November 2010

bungkuss ...

 waduhhh .... kemalasan sekali bila time nak pack barang ... welll .... hehehehe memang aku tak suka .... walau ape pun .. nak bawak sikit je barang barang ... lagipun just duduk kat dapo ... maklum laaa ... kan aku akan kursus pastry esok ... sooo kalo pakai mekap tebal seinci karang ... cair lak nanti ... masuk terus lam aku nye kek n ice cream ... hehehe ...

esok pepagi akan ku redah MAX untuk ke Batu .. selamat lah aku di sana buat 2-3 hari .... jumaat masuk opis ... takmo bawak lappy ah ... kang kena hangkut sana sini .. malazzz ... pakai hp je nanti ... gambo ... akan ku update dalam facebook kehh ...

tunguuuuuuuu .... ;) wink.

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky