keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 11 November 2010

Great day ...

ape kabar semua? aku masih lagi tak ok..makin teruk jerr ... maklum laa ... 2-3 tahun sekali baru aku di serang demam teruk macam ni ... nasib baik la demam pun kena gi out station gak ... kalo kat umah je ni .. mesti aku berhibernasi je ...tido lam toto yang tebal tu je ... ..
tapi harini aku datang gak ke opis utk settle ape yg patut ... lelama tinggalkan opis ... penuh dah meja ... Ahad ni aku last paper ... harapnya dah sihat sepenuhnya time tu .... kalo idak .. ada gak yg salah tulis ABC macam aritu .... tah kenapa jadi macam blurr blurr je ... aku leh tulis ... a) .. b) ..... d) ... dah lelama baru pahsan ... aduiyaii .. nasib baik juga aku leh jawab soalan tu semua .... insyaallah harapharapnya lulus la semua paper ....
esok aku nak cuti .. berehat je kat umah stidooo ... sabtu baru aku studiii . hehehe ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky