keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 25 November 2010

i'm back

 I'm back .... 3 hari di Tawau n Semporna ... letis bangat ... n got baby flu again ... adehhh ... dugaan tul ... bos cuti arini ... sorang lagi tu ada gak .. tapi arini aku tak tau aaa dia buat ape ...
arini ym dah kena block terus ... sekali ngan ym web ... haduu .. bengkek je rasa ... dengan ym tu la aku nak dapatkan maklumat dari negeri ... kalo dah 14 negeri nak kena call utk dapatkan maklumat .. memang aaa letisss ... kekadang aku pelik gak dorang ni ... "Muka buku" tu takmo lak block ... takde menda pun dalam tu ... n satu agi yg aku tak puas ati ... kalo geng dia .. selambe la pulak kasik ym tu ... messenger tauu .. bukan web atau mail .. tak adil namanya ... alang alang nak sekat ... sekat semua sekali ler ...
ape daaa ........

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

alfa juliet berkata...

adil itu dusta jijah..hehe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky