keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 26 November 2010

ke bz an melanda...

waduh... Bz gilak hari ni. Memang bebetul kejar dateline untuk pertandingan hari literasi tu. Lagipun dah tak lama lagi.
Bajet pun macam jeless jer. Tetiba lak nak kena kukuhkan lagi tembok pertahanan... Haduu dah 4 kali ni. Aku nak kasik gambo la pulak. Bio kukuh sket alasan aku kann?
Tapi syukur laa.. Negeri memang kasik kerjasama yg baik. Maklumat aku mintak.. Memang tip top. Mantop. Esok aku kena mengarang laa... Isnin ni nak kena buat keje lain agi.
Lagipun ptg isnin nak kena bentang. Hope kali ni dorang terima laaa alasan aku ni. Bukan senanang nak mintak duit kat orang n bukan memain senang nak belanjakan... Semua ada ceritanya tersendiri....
~ It'S OnLy Me ~ weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky