keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 18 November 2010

Luch dah ke ??


good Afternoon all ... hehehe cewahhh cakap omputess lak .. maklum laa .. baru je apply kursus tuk bahasa inggeris .... tak tau la bos kasik ke idak .... saja nak asah lidah ... biasa speaking london ngan Ahmad je .. tu pun sbb dia tak reti cakap melayu ... aku taram je laaa speaking ngan dia ....
soo arini korang makan ape ?? aku arini dilanda masalah kebuluran lakk .... rasa tak kenyang nih .... haduuu ... baru je timbang kurang sikit .... makan lak selera bertambah ni .... agaknye sbb baru baik demam kot... masa demam tak lalu makan .. sooo skang ni dah baik ... lapoo je keje ....
tadi aku makan ... ikan jaket seksi (sambal) ngan masak lemak sayur bayam .... ngan nasik panas n air asam ... sedap gak la .. cumanya perut tak tahan pedas n masam ... nyesal lak mkan pedas ... minum memang aku ambik air suam je .... tak lalu lak rasa nak telan air sejuk ....
soo korang dah makan ke ???


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

mama_umar_maryam berkata...

msk lemak putih tu feveret saye!

ct fad berkata...

dah makan...lauk hari raya menyelerakan tekak ni...huhuhu..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky