keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 21 November 2010

seharian

seharian hari ni merayap di sunway ngan ibu n family abg aku... Plus syatrah.si syatrah ni kena tinggal sensorang kat umah ... mak ayah nye g keje .. sooo acik mie ngan nenek laa jadi peneman ... mau lak dia .... tapi ... pepagi jam 7.30 dah bangun panggil nama aku kat luar pintu ... biasa dia bangun lewat gak ... ape lagi ... terus mandi n bersiap .... kasik dia susu sesambil aku masak .. alih alih senyap dah ... tido balik ... hehehe ...
soo abg  aku ajak beli barang ... thats y kami menjelajah sunway tu .... Waduhh leh tahan jugak melayan 3 anak buah aku tu.... (Lom campur yg kecik tu... Esok beso cemana gayaa ekk....)..

Esok aku ke Tawau belah petang. Aku dah siap pack.. Simple je lahh... Tapi esok takdak kenderaan. Cemana aku nak ke lcct tu... Haduu.. Haruu nehh....


~ It'S OnLy Me ~ weeee

1 ulasan:

-fizA- berkata...

jalan kaki boleh?
pelan2 kayuh..
ngeh3x~

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky