keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 25 Disember 2010

anak buah aku sorang ni ....

pepagi lagi dah gelak beso ... masa dok sarapan ... salah sorang anak buah lelaki aku datang n cakap ...

adik : cik mie ... boleh tak adik nak main puzzle ?
acik mie : boleh ... adik suruh la daddy pasang komputer acik mie tu ...

dia pun pergi la kat depan ... then datang lagi kat dapo ...

adik : alaa ... daddy kata ... acik mie sorang je boleh pasang ... tapi kan, adik tengok 3 orang semua sama besar dahh .. boleh la bukak ... (muka tak puas hati sambil tunjuk kat semua orang)
acik mie : ye la .. suruh la daddy bukak kan ...
adik : mmmm ... alaa .. mama dengan acik mie .. adik tengok sama besar jer ... tapi kalau dari jauh .. adik nampak acik mie kecik sikit  laaa.... (sambil sengih)
acik mie : Alhamdulillahhhh .... ok ok ... acik mie bukakkan ... adik pegi kat depan dulu ... (amboii pandai budak ni jack aku yerr .. heheheh)
nenek : amboi ... kecik kecik dah pandai mengepong (@ Jack) orang

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky