keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 25 Disember 2010

kerabu seaweed

disebabkan semua ada kat rumah @ kampung ... sooo macam rajin la pulak nak buat kerabu seaweed ..
seaweed ni beli masa kat Tawau ... soo ni kali ke 2 jijah buat ... simple je la ... caranya macam buat Jelantah @ acar timun n nenas (time kenduri selalu ada)..sempoi abis ... layan gambar k ...

gambar kiri ni masa masih kering .. kena rendam semalaman n kanan ni hasilnya .... dah kembang abis .. soo kerat laa byte size .. n adun ngan kuah yg dah sediakan untuk jelantah tu ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

░♥si lampu neon♥░ berkata...

WAHH INTERESTING WEHH ! TAK PERNAH DGR =)

Selikat Coklat Berbicara berkata...

errr ! slurrrpp ! terliur tengok seaweeds ni . nak kene tawu jugak ni masakan negeri lain . hehe .

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky