keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 21 Disember 2010

New Sem Begin ...

 huuuu .... Baru je abis daftar untuk sem baru .. esok boleh print bill n bayar terus .... kalau tangguh tangguh kang ... jadi la macam 2-3 sem lepas ... haduu ... sengkek giler ... bulan ni kira selamat lagi la ... hehehe bak kata kengkawan chatting aku dedolu ... tak payah laaa jual smender roti kirai .... (kira dah sengkek tahap dewa dewa la tu) ...

ada yg suh mintak bantuan ... tapi aku rasa .. aku boleh survive lagi ... lagipun sama jer ... bayar dulu n bayar kemudian .. dua dua kena bayar jugak kan?? bezanya ... pakai duit sendiri ngan duit orang .... kalo boleh .. takmo utang utang dah .. serabut otak je memikirkan hal hal macam ni ...


thn depan abis la aku nye hutang ngan negeri Selangor ... hehehe .. Merdeka ... cumanya tinggal kete n hal peribadi je la yg tinggal .. tu pun lagi berapa tahun jer ... elok aku abis studi ... habis gak kot ... huuu .. cepat lah abiss ... 


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky