keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 28 Disember 2010

Surprise ...


 wahhh .... sampai je kat meja tadi pagi ... nampak sampul surat putih bersih bertulisan purple kat atas meja .. letak beg terus bukak ... saspen lak sape yg kasik ... rupanya ....
gift dari Ainur @ ainnurfarihah.blogspot.com .. lupe lak .. dulu pernah jijah dapat hadiah penyertaan dari blog Ainnur ni ....

walau ape pun ... TQ so much dear ... 

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

indahhouse berkata...

Salam jijah,
akak singgah sini. itu meja kerja ke meja study? banyaknya aksesori. mesti suka lepak kat meja tu lelama kan.. :D

Jijahh @ f.k berkata...

tu meja kerja Jijah .. penuh ngan gift dari kengkawan .. tapi sayang la .. kalau dah buat 5S .. semua nak kena simpan .. tak boleh gantung lagi :(

Woofer Storm berkata...

cntik meja,bnyak gift.bila nak bgi kat sy plak??hehehe slmt thn baru^^

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky