keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 16 Disember 2010

tak tau ape rasa...

kalau dapat tido ni .. best nye laa rasa ... semalam aku buat presentation tuk bos sampai jam 4 pagi .. elok dah siap ... takbley nak convert jadi EXE file lak .. haduuuu .... udahnye pagi pagi buta aku buat la jugak presentation tuk bos dalam bentuk ppt .. haru nye rasa ... nak guna jam 9 ...

now aku rasa macam mata aku di picit picit jer .. rasa nak termuntah pun ada ... pagi miss sarapan .. prot kosong ... makan tengahari tadi kira sekali lunch laa ...

nak cari port baek laaa .. sleepy sangat .. dapat tido 5 minit jadi laaa...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Panglima Muda berkata...

salam, lama dah tak tenguk jijah

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky