keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 14 Januari 2011

5Sz

Sempena Minggu 5S kat opis jijah ni .. jijah pun agak lapang sikit la .. soo  mula la projek 5Sz  (sumbat, sepah, serabut, sorok, setimbun) hehehe ...  acah mak leboh ... tu versi jijah je tu ...

uish .... dah macam di landa garuda meja  ni ... hehehe aku sendiri tak tahan n tak leh nak buat kojer  ... udah kawasan pun takde .. mana lagi nak di sumbatkan nii?

fail fail ni kalo di susun tinggi ... dah boleh jadi dinding kedap bunyi tuuu (in case akak sebelah datang angin dia dok membebel) .. memang dah tinggi lebih dari paras meja ... udahnya 14 negeri nak kena kumpul maklumat .. kalo satu bab ... kira boleh tahan lagi ler ... .. ini satu negeri pun hanto fail 5 inci ... hehe bayangkan ler ... ini baru 3 thn punye keje .. hahahaha ..

well .. sisih .. sisih juger ... jgn pulak buang file n document penting tu .. mana nak di carik lagi nanti ..
hehehe ni gambar sebelum .. lom abis kemas lagi ...

2 B continued ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky